Дегустаційно-розважальна програма «Львівські наливки»
На шляху до першого закладу, в якому відбудеться дегустація, гід розповість чимало цікавого: чому з’явилася така традиція — робити наливки місцевого приготування, з часів середньовіччя, цікаві історії, які пов’язані з любов’ю львів’ян і гостей міста смачно пообідати і повечеряти, про торгівлю знаменитої медовухи (а її у Львові близько 30-ти способів приготування).
Львів
Група від 10 до 100 осіб
Тривалість: 2 години
Тривалість програми
2 години
К-сть осіб
від 20 до 100 осіб
Ви побуваєте
- Кафе «Під синьою пляшкою»
Там на Вас чекає вірменський купець Тигран, який пригостить наливкою «Морав’янка» — журавлиною на коньяку, і розповість цікаву історію, яка пов’язана з цією кав’ярнею, яка знаходиться в будинку 17 століття. До речі, в минулому цей будинок дійсно належав вірменському купцю. - Галицька-жидівська кнайпа «Під Золотою Розою»
Тут на Вас вже очікують власники — Мендель і Фрума. Вже налита настоянка «Пейсихівка» і приготовлено частування — маца і намазанки (хумус та форшмак).
- Ресторан авторських наливок «Підпільний Кіндрат»
Повернемося в центр єврейського кварталу, пройдемо по площі «Векслярський» — тут колись підписували векселя (розписки), і звернемо до закладу, в якому Вас теж вже очікують. До речі, там в асортименті 70 !!! видів наливок … там Вас чекає виробник цієї смакоти, і яку Ви зможете продегустувати.
- Ресторан «М’яса та справедливості»
На Вас вже очікує чиновник середньовічного Львова – пан Малодобрий (так називали львівського ката). Він приготував для своїх гостей настоянку «Голова з пліч» — краще її спробувати, а то ж раптом він розсердиться!
Організація заходу від Business to Travel
- Організація дегустаційно-розважальної програми;
- Трансфер для учасників програми;
- Обід, фуршет, кейтеринг під час програми;
- Супровід екскурсоводом під час програми перебування;
- Послуги професійного перекладача;
- Послуги фото та відео оператора під час програми;
- Сувенірна продукція для учасників програми.